Friday, February 13, 2009

monochrome.

so... i'm going all fashion blog on ya, now. bear with me.

i recently started snapping photos of my outfits regularly because i realized that while the picture distorts my body shape (my legs aren't that short...) my awareness of my own look forms fully only after seeing a self-image. i've got a pretty good and trusted eye for outfits that other people wear, but take shortcuts when it comes to adding finishing touches for myself. taking pics has proven informative and actually rather inspiring, since i have felt an urge to find new combinations that suit my form. therefore, i'm posting a set of ensembles of late.

all in all it's quite apparent how monochrome my daily outfits are. black, grey and white with accidental touches of blue and green. boring? perhaps. uninventive? prolly. will i start wearing more color? i doubt it. moreover, this week i also experimented with a mini skirt -- a look unfamiliar for years now, but it's regrowing on me...

most importantly, these photos have made me increasingly aware of needing to accessorize more, because i seem stuck with my watch (which i love); so if any of you have feasible tips as to how to add bracelets that don't clash with a masculine wristwatch, i'd be more than thrilled to hear about them, please.

(click to see details, if you wish...)

6 comments:

Anna said...

Makeita vaatteita! Noista jotenkin musta huokuu se, että sulla on varsin johdonmukainen ja koherentti tyyli sekä varma maku. Loistavaa- ja ihailtavaa. Mä kun käyn jatkuvia keskusteluja ja uudelleenmäärittely-yrityksiä oman tyylini suhteen. Lohduta, please, kateellista lukijaa, ja paljasta jotain epäjohdonmukaisuuksia omassa tyylissäsi! :)

Asustamisesta: mun mielestä sun tyyli on niin selkeä ja graafinen, ettei se hirveesti kaipaa mitään. Rannekellon kanssa yhteensopivat rannekorut...mä oon surkea rannekorujen kanssa kun en itse käytä, mut ajattelisin et jostain sopivasta miesten mallistoista vois löytyä jotain riittävän skarppia ja selkeälinjaista makean kellosi kumppaniksi.Saako muuten kysyä, mistä kellosi on peräisin? Olen etsinyt mieleistä, selkeää ja tyylikästä peruskelloa, jo liki kymmenen vuotta...

Heidi said...

Heips, tosi kivoja asuja! :)
Onko tuo Zaran minari äskettäin hankittu vai jotain aiempaa mallistoa? Olisi tarvetta täälläkin...

Anu said...

Varsin inspiroiva kuvasarja. Mun pitäis kans oppia käyttämään valkoista pukeutumisessa. Mustaa ja harmaata löytyy kyllä paljonkin (tai oikeastaan pelkästään...), mutta ne ovat kahdestaan ehkä vähän tylsä pari.

stellagee said...

anna: haha, jodonmukaisuuden illuusio taitaa johtua vain siitä, että mulla on nykyisin kauhean vähän kaappitilaa ja pelaan varman päälle. epäjohdonmukaisuudeksi käy varmaan mun vintagemekkokokoelma, jossa on vaikka minkäsorttista klänninkiä. niistä on vain muutama käytössä ja loput odottavat aikaa, jolloin tukka on vähemmän graafinen...

kello on tag heuer (formula1 limited edition digichrono) muutaman vuoden takaa. kelloasioissa olen aika konservatiivinen, suosittelen sijoittamaan laatuun...

heidi: kiitos! zaran minari on ihan uusi; tosiaan vasta tutustun minimittaan uudelleen, joten ostin sen kokeilumielessä. siellä oli aika monia minejä, kun kävin.

anu: hih, meitä musta-harmaa -jumittajia taitaa yhdistää se, että valkoinenkin tuntuu jo väriltä.

Anna said...

Juu, kelloissa laatuun sijoittaminen on ihan ehdotonta. Mutta siinä sitten onkin aina tää rahapuoli: ensin opiskelijana ja sittemmin sitä ja tätä duunanneena freenä ei oikein koskaan ole ollut riittävästi rahaa sellaiseen kelloon, joka olisi miellyttänyt. Ehkä vielä joskus... :)

stellagee said...

joo, kyllä se kirpasee, mutta toisaalta sama kello on palvellut vuosia jo ja varmasti palvelee vielä eteenpäinkin. siinä mielessä sijoitus oli kai ihan kohtuullinen.

mun haaveissa on tag heuerin monaco, mutta sitä odotellessa kai täytyy tyytyä tähän sporttisempaan versioon.