Monday, January 19, 2009

sabina kasper.swedish jewelry designer sabina kasper makes punky, attitude laden pieces out of silver, gold, pearls and safety pins. and velour and silk thread. and paint.

she displays an ability to lift conservative materials, such as pearls, up to another, street credible level and her courage with color usage shows a sense of humor and laissez-fare attitude often not associated with fine jewelry.


her designs are available at colette and black market in stockholm.

2 comments:

Anonymous said...

Upeita! Kiitos kun esittelit Sabinan!

Tulee noista mieleen: mulla on ollut monia täysin hölmöjä tyyli/makusääntöjä elämässäni, kuten "mä en voi sietää helmiä" tai "mä en voi sietää kukkakuoseja" tai "mä en voi sietää oranssia väriä vaatteissani". Mä en voi käsittää mistä tarve tällaiseen ehdottomuuteen nousee! Anyone?

Tämä sun postaus kun osoittaa täydellisesti, että helmet toimii loistavasti kun ne on työstetty sopivasti, epäsovinnaisella ja yllättävällä tavalla!

Kukkakuoseistakin opin vähitellen sen, että se on kiinni kuosista, ei niistä kukista an sich. Hienojakin on (vaikka edelleen SUURIN osa on musta täysin no-no). Ja oranssin suhteen tajusin, että pieninä määrinä ja (ennen kaikkea) sopivana sävynä se on mahtava väri.

stellagee said...

mulla on ollut sama juttu helmien kanssa kunnes ihan tässä lähiaikoina ostin karen walkerin helmikaulakorun (tarvii varmaan postata sekin tänne joskus...) joka oli riittävän outo rikkoakseen mun helmitätikammon...

kukkiin suhtaudun vähän samoin kuin sinäkin.

ne on ne jumiutuneet assosiaatiot, jotka vaatisivat hiukan ravistelua.