Thursday, May 21, 2009

graceful goth.

i have been wanting to write a post about delfina delettrez for months now, but i was unable to find a picture of the piece that moved me in the first place. until now.a version of this boney hand brooch was available at colette but is sold out. the macabre beauty of it in some magazine caught my eye and i instantly knew there was something going on with this young girl. the same collection holds her almost bionic sceleton hand jewelry, available also at luisaviaroma and probably one of the most stunning pieces of jewelry i've seen in a while. no, wait, ever.

delettrez is 21 years old, daughter of silvia venturini fendi, and already known for collections celebrating nature and human anatomy with a ghoulish glamour twist. while i am always drawn to skulls, i don't particularly like her frogs, snakes, spiders and such, but the intricate beauty of her artwork is truly admirable.

cheap(er) copies sure to follow.

3 comments:

Anna said...

Oi miten mahtava koru! Tosi elegantti - ja työn jälki näyttää uskomattoman hienolta!

Muhun kans vetoaa kovasti kaikki luurankojutut...ei mitkään hevijutut vaan sellaiset hienostuneet. :) Mä olen esimerkiksi vuosia haaveillut valkoisesta teepparista, jossa olisi mustalla aidon kokoinen rib cage -printti; siis kylkiluut ja rintalasta oikeilla paikoillaan. Joitakin tällä idealla tehtyjä printtiteepaitoja on toki tullutkin vastaan, muttei vielä yhtään niin hienoa, että olisin hankkinut itselleni.

Mut jos jollakulla on tietoa tällaisista teeppareista, niin vinkatkaa, please!

stellagee said...

uskomattominta tuossa korussa on se, että se on ihan luonnollisen käden kokoinen. muotikuvassa, jossa sen alunperin näin, se oli mekon vyötäröllä. delettrezin korut ovat haute couture -tasoa, joten työn jälki on sen mukaista... samoin hinta. ehkä jossain toisessa elämässä sitten.

jos teeppari tulee vastaan, pidän mielessä. mun tekisi mieli westwoodin tissi-teeppistä, mutta en vaan ole varma, missä sitä pitäisin...

Anna said...

Joo, kyllä tuosta näkee et se on haute couturea. Uskomatonta jos se tosiaan on oikean käden kokoinen! Cool!

Noista teeppareista vielä: Alexander McQueenillä on tän kevään mallistossaan eka rib cage -teeppari, joka on edes lähelle sitä mitä haluisin (siinä luut on vähän niinkuin liekkejä tai jotain), mut ei sekään ihan oo...miten voi olla että ne printit on aina noissa niin susirumia hevisetä-malleja?? Kun nainen haluisi vaan jotain selkeää, yksinkertaista, pelkistettyä ja graafisen tyylikästä...