Friday, July 3, 2009

the heat.

i hardly went outside yesterday. although i'm a fan of warmth, enough heat collapses my bodily functions. therefore, i stay indoors and only briefly visit the balcony.

the view from the balcony at midnight was spectacular: muted reds and pinks that blended with our blooming flowers. finally, it seems, we've been able to acquire potted flowers that can resist the heat.

i keep wondering whether it is better for the environment to store water in the fridge, make ice cubes or let the water run from the tap until it's cold in order to get the necessary refreshment. anyone?

2 comments:

Sugar Kane said...

Ihana näkymä teillä siellä, vau.

Lähdeviitteellä "jossain joku joskus sano", mä olen ymmrtänyt että paras olisi energian kulutuksen kannalta säilöä vettä jääkaapissa, mut muistaakseni se päti lähinnä sit, jos juojia on monta. Yksi pointti oli kai sekin, että jääkaappi kuluttaa energiaa vähemmn, jos se on tasaisen täynnä, joten niil vesikannuilla/pulloilla voi säätää sit sitäkin. Kerrostaloissa saa varsinkin yläkerrassa odotella sitä kylmää vettä kyl toisinaan niin kauan, että voihan tossa olla perää.

Pakastinkin kai tykkää tasaisesta täyttöasteesta, niin kai sielläkin sit kandee samalla tehdä jääpaloja?

stellagee said...

mä tykkään tuosta näkymästä valtavasti: ei yhtään rumaa taloa missään ja vähän sellainen etelä-eurooppalainen väritys... tietysti tuo taivas vielä vahvisti sitä, mutta on se kaunis muutenkin.

kauanko vesi säilyy jääkaapissa? musta siihen tulee helposti outo sivumaku, mutta ehkä se on kiinni astiasta... tää taitaa olla sellainen kysymys, että mä soitan martoille taas. martat rules!