Wednesday, March 10, 2010

events that make me happy.

1. monki opens a store in helsinki on may 19. i've written about them before and love their clever appreaciation of södermalm hipster fashion. this is what i call great spring news!

2. elle turns 2yrs tomorrow with a party at bläk. i look forward to cheerful toasting and fashion.

3. tomorrow also makia is holding a retailer's cup of disco shaft ball (i.e. diskosähly) at the tiger. here's the invite... that should be interesting.4. i will be dj'ing in turku on friday. klubi, kolo. it's free so come!

4 comments:

Anna said...

Nähdään siis varmaan perjantaina - kuten puhe olikin! :) Hauskaa!

Ja oli kiva nähdä siellä Jaakon avajaisissa. Hieno näyttely ja kivat pirskeet!

Monkin tulo on minusta hieman ristiriitainen juttu; en iloitse siitä niin varauksettomasti kuin monet bloggaajat tuntuvat tekevän. Miksikö? No, Monki on musta jotakin niin essentiaalisti tukholmalaista (söderiläistä, tosiaankin!), etten oikein osaa ajatella että se kuuluisi tänne (on päinvastoin hauskaa kun jotakin on pitänyt edelleen lähteä hakemaan jostain Suomen rajojen ulkopuoleltakin!). Joku H&M on eri juttu, se on niin globaalia trendikkyyttä, mut Monki kiinnittyy kaikilta osin juuri ruotsalaiseen, tukholmalaiseen kaupunki- ja muotikulttuuriin. Niinpä Monki onkin kuulunut pakollisena ohjelmanumerona mun jokaiseen Tukholman-vierailuun - ja kuuluu varmasti vastakin. En yleensä edes osta sieltä mitään, mut menen koska se on niin kivaa ja tunnelmaan sopivaa. Hesassa Monkissa käyminen sen sijaan ei oikein sovi mun fiilikseen, luulen... Siellä on sitten eri putiikit joissa pitää päästä aina käymään.

Joo, mä olen outo - tiedetään! :)

stellagee said...

anna, tajuan kyllä mitä tarkoitat monkin suhteen. omalla tavallaan se on niin ruotsalainen, että rantautuminen aleksille tuntuu ehkä vähän istutetulta. ja myös tuo pointti, että on mukavaa lähteä vartavasten käymään jossakin liikkeessaä maan rajojen ulkopuolella, on ihan pätevä.

toisaalta mä tervehdin monkia innoissani ehkä siksi, että viimeaikaiset ruotsista tulleen – ginat sun muut – eivät ole antaneet mulle yhtään mitään. en tiedä tarjoaako monkikaan sitten lopulta, vai kiehtooko se vain osana tukholmanreissuja, mutta ainakin siinä on potentiaalia.

toivottavasti teillä oli loistokkaat bileet!

Anna said...

Joo, oli ihan hyvät pirskeet, mutta mun oli tämän päivän kireän aikataulun takia pakko vetäytyä kotiin jo yhden maissa. Niinpä en ikinä päässyt Klubille asti - anteeksi! Toivottavasti sielläkin oli kiva ilta, ja toivottavasti näemme taas pian!!

stellagee said...

anna, juu mä tiirailin sua, mutta ei näkynyt... mutta oli ihan ok ilta. mulla oli hiukan huono levyvalikoima mukana, koska en muistanut kolon olevan hiukan ehkä laajemman skaalan vaativa paikka...